کرمانشاه مهد فرهنگ خوراک ایران است

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی کشور در همایش پوستر ثبت ملی ۳۷ خوراک کرمانشاهی گفت: کرمانشاه مهد فرهنگ خوراک ایران است.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، روز چهارشنبه ۲۵ بهمن‌ماه سومین همایش سراسری «ایران و گردشگری خوراک در سده نو» با حضور برندهای گردشگری خوراک کشور برگزار شد.

 این همایش در سالن مروارید خلیج فارس نمایشگاه بین المللی تهران با حضور علی اصغر شالبافیان معاون گردشگری کشور،  سید مصطفی فاطمی مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی کشور و جمعی از برندهای گردشگری خوراک کشور همزمان با هفدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد.

در این گردهم آیی مدیران برندهای خوراک گردشگری کشور به ارائه نطرات و مشکلات پیش روی حوزه گردشگری خوراک پرداختند. 

در این مراسم از پوستر ثبت ملی ۳۷ خوراک کرمانشاهی در فهرست میراث‌فرهنگی ناملموس کشور رونمایی شد. 

سید مصطفی فاطمی مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی کشور در هامش پوستر کرمانشاه عنوان«مهد فرهنگ خوراک ایران» را برای کرمانشاه به نگارش در آورد.

کرمانشاه در یونسکو به عنوان شهر جهانی خلاق خوراک ایران ثبت شده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1402112601859
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha